Bejelentkezés

Regisztráció

Egy hely, hol a család összes tagja fontos!

Egy hely, hol a család összes tagja fontos!
  • 2013.11.27 / 08:25
  • olvasó
  • olvasva: 32

Az eddigi megszokott, ingyenes keddi pszichológiai tanácsadáson és a szerda délelőtti Játszóházon kívül hetente egyszer, Varga László vezetésével ingyenes aerobicra is van lehetősége a szülőknek, anyukáknak, nőknek!

A CSERI, az az a Nyitott Ház Alapítvány családi programkínálata bővült! Az eddigi megszokott, ingyenes keddi pszichológiai tanácsadáson és a szerda délelőtti Játszóházon kívül hetente egyszer, Varga László vezetésével ingyenes aerobicra is van lehetősége a szülőknek, anyukáknak, nőknek!

2 hetente pénteken Galla Krisztina családpedagógus jön hozzánk, aki különböző interaktív programokkal, várja az érdeklődőket. Délelőtt 10 órától „SZEMÜNK FÉNYE A …” című program kezdődik, ahol kifejezetten a család a téma: kismamáknak, anyukáknak, apukáknak, nagyiknak és papáknak egyaránt ajánljuk.  Aztán 15 órától folytatódik a „TERE – FERE”, de a téma itt már a fiatalság, a szerelem és mindenféle tinédzserprobléma, amit közvetlenül utána követ 17 órától a „CSAK CSAJOK” női tréning, ahol kifejezetten a pozitív gondolatokra, önmagukra és a nőiességre koncentrálhatnak a részvevők.

Ez még mind semmi, hiszen a havi programjaink is elindultak! Minden hónap első szombatján 10 órától Kakaóbárt tartunk, ahol a több liter kakaó mellett kreatív játékokat, kézművességet, zenei programokat tartunk kicsiknek, nagyoknak és szülőknek egyaránt!

Ebben a hónapban 2 nagyobb városi szintű rendezvényünk is lesz! Az Autómentes világnap alkalmából szeptember 22-én (vasárnap) túrát szervezünk „Ismerd meg Hatvant két kerékkel” címmel!  Gyülekező a Kossuth téren 13:30-kor, ahonnan együtt átmegyünk az extrém sportpályára. A megnyitó után biciklis bemutató és extrém sportverseny lesz, amit aztán a biciklistúra követ, Kassa András helytörténész vezetésével! Várunk mindenkit, aki biciklizni, sportolni, vagy jobban meg szeretne ismerkedni a városunkkal!

Szeptember 28-án szombaton 10 órától, pedig CSALÁDI Csere – bere napot tartunk: Hagyd otthon pénztárcádat, pakold fel a már nem használt cuccaidat, a család apraja – nagyját és gyere cserélgetni ide a Nyitott Házba! Ha van olyan bútorod, antikvitásod, játékod, könyved, ruhád, baba – mama cuccod, amire már nincs szükséged, akkor bártan pakold fel és hozd el hozzánk, hátha el tudod cserélni másra!  És hogy miért CSALÁDI cserenap? Hogy ne csak piaci hangulat legyen, hanem azért, hogy töltsünk együtt egy szép napot! Tervezett programok: kézművesség, ügyességi vetélkedők, játékok, festés, koncertek, előadások A programon a  részvétel ingyenes, de az asztalokra elő kell jegyezni!

Elérhetőségeink:
3000, Hatvan Erzsébet tér 11.,
+36 70/ 342 97 78
www.nyitotthaz.info
nyitotthazalapitvany@gmail.com

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg TÁMOP 5.5.1.B-11/2-2011-0097

Véleményed van? Szólj hozzá a facebookon!