Bejelentkezés

Regisztráció

Klubokról

KlUBJAINKRÓL RÉSZLETESEN

A klubokon való részvétel mindenki számára ingyenes!

 

BABA – MAMA JÁTSZÓHÁZ / „MOZOGJ MAMI”

Időpont: szerda és péntek 9 óra

Friedrich Ágnes a játszóházzal vár mindenkit meleg családi hangulatban, számos játékkal és egyéb kézműves foglalkozással. Minden alkalommal próbálunk arra figyelni, hogy jó hangulatban teljen és hogy mindenki vidáman akár fáradtan menjen el tőlünk. Egy finom kávé mellett a szülők megbeszélhetik mindazt, ami foglalkoztatja őket, miközben a kisebb babák a szőnyegen játszanak, a nagyobbak a számukra kialakított készműves asztalnál ügyeskedhetnek! Figyelünk arra, hogy a gyerekek soha ne menjenek el üres hassal. Mindig az évszaknak megfelelő gyümölcsöt és természetes a kedvencüket köles golyót kínálunk nekik. A foglalkozás közben a „Mozogj Mamit” tartjuk. Amint megérkezik Vanó Mihály, előveszi a csoda-kongáját és belekezdünk egy – egy közös, az életkornak megfelelő dalba, mondókába, vagy ha az anyukáknak kedvük van, akkor Misi irányításával egy kicsit mozoghatnak, játszhatnak együtt.

 

AEROBIK NŐKNEK

Időpont: szerda 18 óra

Varga László tánctanár, aerobikoktató vár mindenkit egy kő kemény mozgásra! Előzetes igényfelmérés után erősítés, mozgáskoordináció és zsírégetés tartozik bele a programjába. Remek kikapcsolódás, feltöltődés az édesanyák számára, hiszen a mozgással nem csak a testünket hanem a lelkünket és a szellemünket is erősítjük. És ha kisgyermeked van akkor ez nem akadály, hiszen a játszóház várja a kicsiket, a nagyobbak pedig bekapcsolódhatnak a tornába.

 

„SZEMÜNK FÉNYE…”

Időpont: 2 hetente péntek 10 óra

Galla Kriszta családpedagógus kreatív foglalkozása mindazoknak, akiknek fontos a család és a szeretet. Rávilágít mindarra, ami érték, ami jó. Megtudhatjuk, hogy nekünk - anyáknak, nagymamáknak, apának, papának és gyermekeknek - mi a feladatunk a családban. Hogyan működik az egész intézmény, boldogabban, zökkenő mentesebben. Érdekes feladatok, mély beszélgetések. Ez az amivel találkozhat az, aki eljön a programra.

 

TERE – FERE fiataloknak

Időpont: 2 hetente péntek 15 óra

Fiatalnak, tinédzsernek lenni nem egyszerű, de lehet rajta könnyíteni! Galla Kriszta a fiatalokkal szinte egy nyelven beszélget mindarról, ami foglalkoztatja őket. Sajátos felépített módszerében szerepelnek az olyan fontos értékek, mint például a becsület, az elfogadás, a szeretet, a kitartás és még sorolhatnám. Sok fiatal teljes nyitottsággal újságolja a foglalkozások során a már megtanult élettapasztalatait, szerelmi életét, a családi életét. Egy rendkívül fontos építő jellegű foglalkozás ez, játékos feladatokkal, mélyre ható gondolatokkal!

 

„CSAK CSAJOK”

Időpont: 2 hetente péntek 17 óra

A mindennapok során, a rohanó világunkban sokszor előfordul, hogy elfelejtjük: NŐK vagyunk. Ha eszünkbe is jut, lehet, hogy nem fogjuk tudni, hogy mit is jelent annak lenni! Drága ruhák? Sok smink? Galla Kriszta programjával elgondolkodhatunk, hogy a materiális értékek, egyáltalán nem jelenti azt, hogy kizárólag így tudunk a nemünkhöz méltóan viselkedni. Álljunk meg néha pár percre és gondolkozzunk el azon, hogy kik vagyunk! Mi a feladatunk? Nézzünk tükörbe és dicsérjük meg azt, amit látunk! Szeressünk. Ne csak magunkat, hanem az életünket, a világot, a környezetet. Nincs rá idő? Nem tudod, hogy hogyan csináld? Félsz szembesülni? Gyere el a foglalkozásra és garantáltan egy kiegyensúlyozott magabiztos igazi NŐKÉNT fogsz hazamenni!

 

„SZÜLŐNEK LENNI”

Időpont: 2 hetente péntek 17 óra

Hogyan lehetnék a legjobb szülő – Interaktív beszélgetés egy csésze tea mellett. Sok szülőben rengeteg kérdés merül fel a gyermeknevelés során: Át tudja adni megfelelően a saját értékeit? Megfelelő az a nevelés, amit követ? Egyáltalán jól csinálja? Mi lesz ha valamit nem jól csinál? … És még számtalan gondolat cikázik mindenkiben. Ezeket a kérdéseket, dilemmákat vitathatják meg a klub során

 

KAKAÓBÁR

Időpont: minden hónap 1. szombatja

A kakaóbár egy olyan délelőtti program, amit szinte minden korosztálynak csak ajánlani tudunk. Az óvodás játékoktól kezdve az nagyobbaknak szóló ügyességi játékokon túl, a felnőttek is megtalálhatják a számukra érdekes programokat! Irányított játékokat állítunk össze, amit aztán közösen eljátszunk. A programok után, kifáradva jól besütizünk, amit egy vagy két… vagy több kakaóval jól le is öblítünk. Ezt következően kézműves foglalkozásokat tartunk, kezdőknek haladóknak! Fontos, hogy soha ne üres szívvel, vagy üres kézzel távozz! Játékra fel!

 

CSALÁDI CSERE – BERE NAP

Időpont: minden hónap utolsó szombatja

Van olyan bútorod, antikvitásod, játékod, könyved, ruhád, baba – mama cuccod, amire már nincs szükséged? Ha van, hát gyere és cseréld másra! Ezen a napon az megszabadulhatsz a már régóta ide - oda tologatott fölöslegtől és olyan dolgokat szerezhetsz, ami számodra értékes és használható!

És hogy miért családi cserenap? Azért, hogy ne csak piaci hangulat legyen, hanem, hogy töltsünk együtt egy szép napot!

További programok: kézművesség, ügyességi vetélkedők, játékok, festés, koncertek, előadások

 

Ajánló