Bejelentkezés

Regisztráció

Tanácsadás

Minden tanácsadásunk ingyenesen igénybevehető!

 

PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Időpont: kedd 12 óra

Halász Judit pszichológus várja a családi, nevelési gondokkal küzdő szülőket, vagy azokat, akiknek bármilyen pszichés problémájuk van és úgy érzik, hogy egy kedves szakember ebben segítségükre tud lenni! Ha szeretnél a tanácsadásra jönni, akkor időpontot kell egyeztetni, itt az irodában, telefonon vagy e-mail-en.

Judit saját szavaival így invitál mindenkit:

Nagy szeretettel várok minden szülőt, aki úgy érzi nevelési tanácsra van szüksége. Ha gyermekük érthetetlen módon nem tud jól teljesíteni az iskolában, agresszív, vagy épp nagyon félénk, esetleg nem találja a közös hangot a felnőtt világgal, vagy a kortársaival, rosszul alszik, étkezési problémái vannak stb... Jöjjenek bátran beszéljünk róla, oldjuk meg közösen! Várom azokat az Ifjakat, időseket is akik életvezetésükben elakadtak és jól esne nekik egy kis szeretetteljes, odafigyelés, támogatás. A ház ahogyan a nevében is benne van szellemiségében és befogadó készségében is nyitott. Bármely közeli és távoli településről várja látogatóit. Minden szolgáltatás önkéntesen és ingyenesen vehető igénybe.

 

 

JOGI TANÁCSADÁS

Időpont: minden hónap 1. szerdája

Győrfiné Dr. Hajdú Szilvia tanácsadást nyújt bármilyen jogi problémára. Ha csak felmerült benned bármilyen jogi kérdés, vagy az életed úgy hozta, hogy segítségért kell, hogy fordulj itt a helyed, hiszen gyorsan egyszerűen és könnyedén segít neked szakemberünk! Időpont egyeztetés fontos, de a hétköznapokban 12 órától 20 óráig megteheted!

Ajánló